NEWS

09.06.2016

 

 

  Mahala Rai Banda Feat. Buppy Brown new single "Kan Mahala" has been released as a Lyric Video on Cat Music today.

 

  Un proiect inedit in muzica romaneasca, trupa Mahala Rai Banda, lanseaza single-ul si videoclipul "Kan Mahala", o colaborare cu artistul jamaican Buppy Brown.

 

   Cu un mix funky de stiluri muzicale, un beat TrapStep modern si unic, piesa este compusa de catre Ionita Aurel, Mihai Ogasanu si Lennox Brown, iar videoclipul este regizat de catre Ionut Trandafir.

 

 "Colaborarea cu Mahala Rai Banda este inspirationala, sunetele instrumentelor imi aduc aminte de perioada in care mergeam alaturi de tatal meu in studiouri. Am acceptat instant colaborarea datorita stilului lor unic, iar cel care a contribuit la realizarea featului este Mihai Ogasanu, caruia ii multumesc. Cu siguranta imi doresc sa mai fac si alte piese in colaborare cu Mahala Rai Banda", declara Buppy Brown.

 

 Melodiile cantate de trupa Mahala Rai Banda au ajuns in toate colturile lumii, in faimoase edificii culturale precum: Cosmopolite din Oslo, Adelaine Royal Theatre din Australia, Opera Garnieri din Paris, Arts Center din Moscova,  Opera din Viena, BBC Studio 6. De altfel, trupa a cantat in deschiderea unor concerte sustinute de Lenny Kravitz, Scorpions, Mariah Carey,  Jimmi Cliff.

 

 Lennox Buppy Brown este un artist originar din Jamaica si a lansat numeroase piese pana in prezent. Buppy nu este la prima colaborare cu artisti romani; el a mai lansat piese alaturi de Costi Ionita. Pe langa asta, Buppy sustine concerte alaturi de trupa lui, The Uplifters si facut parte din distributia unor filme ca "Blade 1" si "Don Cheadle", alaturi de nume ca Wesley Snipes.

 

https://youtu.be/wTF6Me_-IUU

03.06.2016

 

 

  Claudiu Mirea's new single "It Burns Me up" has been released as a Lyric Video on Cat Music today.

 

 

 

"Claudiu Mirea revine in muzica si lanseaza o piesa in limba engleza, "It Burns Me Up".

 

Single-ul este compus de catre Claudiu Mirea si Mihai Ogasanu, cel alaturi de care va realiza si un material discografic, pe care urmeaza sa il lanseze la sfarsitul anului.

 

"Titlul piesei este simplu şi clar - It Burns Me Up – si face referire la intensitatea emotiilor atunci cand lucrurile scapa de sub control, si esti indragostit - de un partener, de viata, de muzica, de natura - si de tot ceea ce este frumos", declara Claudiu Mirea.

 

Piesa transmite mesaje inspirate din trairi autentice, simple, dar speciale, care l-au marcat. "Trebuie sa traiesti iubirea cu intensitate, pentru ca totul este iubire! Totul este magie!" - acesta este mesajul pe care Claudiu il transmite in mod special prin piesa sa.

 

Cu un background in muzica - numeroase concursuri si premii muzicale (Megastar), Claudiu Mirea se axeaza momentan pe compozitia si producerea propriilor piese, dar si pe live-performance-ul zilnic din cadrul unui late-night show."

 

01.06.2016

 

   The upcoming single called "Kan Mahala"  featuring Lennox "Buppy" Brown - will be released this month on Cat Music label in an original music video. Mahala Rai Banda feat. Buppy Brown is this summers Jam!

 

   „The collaboration with Mahala Rai Banda was so inspiring, the sound of the live instruments just reminds me of when my dad took me to the studio’s in my youth days. I was quickly to say „yes” to the collaboration from the taste of their music. The Introduction from Mihai Ogasanu was perfect. I love live music!”

  - Lennox "Buppy" Brown

 

   The style is a bold modern mix of Reggae, Trapstep and traditional Romani (Gypsy) music.

 

30.05.2016

 

   The release of Claudiu Mirea's new single "It Burns Me up" to be announced later this week as a Lyric Video on Cat Music - YouTube channel.

 

   "It's a song about true and unconditional Love, that combines

real life experiences - where the intensity of one's emotions can sometimes be overwhelming. Love must be lived with intensity - because everything around us is Love and Magic!" - C.M.

 

   The style is a beautiful blend of Acoustic Electro-Pop-Dance.

 

Copyright 2016 Central BPM Productions

By:  Mihai   Ogasanu